ПОЛОЖЕННЯ ТА ІНСТРУКЦІЇ, ЗАТВЕРДЖЕНІ ПРАВЛІННЯМ ГО "ТСО УКРАЇНИ"


Список документів, завантажених у розділ:

1.  Положення про порядок реалізації (продажу) транспортних засобів  Громадської організації «Товариство сприяння обороні України (ТСО України)» (36.45 Кб)

2. Настанова  з технічного забезпечення  Громадської організації «Товариство сприяння обороні України (ТСО України)» (200.76 кб)

3. Положення про порядок списання, реалізацію (продаж, міна) майна, що знаходиться у власності Громадської організації «Товариство сприяння обороні України (ТСО України)» (196.5 Кб)

4. Положення про порядок здачі в оренду нерухомого майна, що знаходиться у власності Громадської організації «Товариство сприяння обороні України (ТСО України)» (117.5 Кб)

5.  Положення про порядок володіння, використання і розпорядження  коштами та майном, що є у власності Громадської організації «Товариство сприяння обороні України (ТСО України)» (53 Кб)

6. Положення про Контрольно-ревізійну комісію Громадської організації «Товариство сприяння обороні України (ТСО України)» і Контрольно-ревізійні комісії відокремлених підрозділів (64 Кб)

7. Положення про порядок списання транспортних засобів та майна  Громадської організації «Товариство сприяння обороні України (ТСО України)» (23.99 Кб)

8. Положення про відокремлені підрозділи Громадської організації «Товариство сприяння обороні України (ТСО України)» ( 67.48 Кб)

9. Положення про порядок володіння, використання і розпорядження  коштами та майном, що є у власності Громадської організації «Товариство сприяння обороні України (ТСО України)» (19.78 Кб)

10. Типовий Статут НЗ ОГ Громадської організації «Товариство сприяння обороні України (ТСО України)» (410. 54 Кб)

 


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.