9 жовтня 2018

ОБМІНЯЛИСЯ ДОСВІДОМ РОБОТИ

ОБМІНЯЛИСЯ ДОСВІДОМ РОБОТИ

23 вересня в Дрогобицькій автомобільній школі під керівництвом Хамули В.І. відбулося чергове засідання Ради Правління Львівської обласної організації ТСО України. Були запрошені голови Відокремлених підрозділів районного рівня, керівники та бухгалтери навчальних закладів. Заслухали та обговорили доповідь помічника голови Лозицького В.М. «Про стан роботи в навчальних закладах з підготовки кадрів робітничих професій та завдання по її подальшому удосконаленню» та звіт заступника голови з ФЕР-головного бухгалтера Загайко Б.П. «Про підсумки фінансово-економічної діяльності обласної організації за I півріччя 2018 року».


Присутнім було доведено досвід роботи Відокремлених підрозділів Чернівецької обласної організації ТСО України по впровадженню в навчальний процес новітніх технологій, нових підходів і методів навчання, підвищення  якості надання освітніх послуг.

 Директори Жовківського РСТК Михайло Вовк та Сокальського РСТК Зеновій Цюпка поділились власним досвідом роботи підпорядкованих навчальних закладів по підвищенню рівня технічного забезпечення навчального процесу. Після наради, за окремим планом, були проведені навчально-методичні збори з директорами та бухгалтерами навчальних закладів Львівської обласної організації. А також відбулося нагородження працівників з нагоди 27-ї річниці від дня створення Товариства сприяння обороні України.


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.