3 грудня 2018

ЗБОРИ ДИРЕКТОРІВ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ

ЗБОРИ ДИРЕКТОРІВ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ

28 листопада на базі Житомирської обласної організації, в конференцзалі готелю «Україна», проведено навчально-методичні збори з новопризначеними директорами навчальних закладів ТСО України. Голова Товариства Кошин С.М. наголосив на важливості тих напрямків статутної діяльності, за які відповідають директори навчальних закладів. Голова Житомирської обласної організації Ніколусь М.О. довів до присутніх інформацію про діяльність навчальних закладів області. Начальник управління внутрішнього аудиту та управління майном Конончук О.В. довів порядок обліку і використання будівель, майнових комплексів та земельних ділянок навчальних закладів. Начальник управління техніки, технічних засобів та зброї Кравчук В.Ю. розповів про порядок обліку та експлуатації техніки. Начальник управління координації діяльності навчальних закладів Сухарєв С.М. роз'яснив нормативно-правові акти та інші керівні документи, що регламентують діяльність навчальних закладів ТСОУ.


Заступник голови Житомирської обласної організації-головний бухгалтер Люлька В.В. довела до присутніх основи бухгалтерського обліку та оподаткування діяльності, можливість використання пільг в оподаткуванні. Порадила, як раціонально використовувати отримані доходи для придбання та оновлення матеріально-технічної бази і фінансового заохочення працівників.

Учасники зборів відвідали музей космонавтики ім. С.П. Корольова.

29 листопада збори продовжились на базі Житомирської автомобільної школи, де директори ознайомились з навчально-матеріальною  базою школи, оглянули  навчальні класи, автомобільний парк. Основну увагу було приділено оснащенню необхідними вузлами та агрегатами, оформленню плакатами, відповідними демонстраційними стендами та використанню технічних засобів навчання. 

З цікавою доповіддю виступив перед директорами викладач Бородін О.Ф., який розповів  про методику підготовки та проведення занять, а директор Баранівського СТК ТСОУ Сябрук Ю.В. поділився досвідом підготовки та проходження навчальним закладом державної акредитації.


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.