5 лютого 2019

НОВІ ПАРТНЕРИ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ

НОВІ ПАРТНЕРИ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ

Кіровоградська обласна організація Товариства, чітко розуміючи необхідність узгоджених дій, спільних з громадськими об’єднаннями патріотичного спрямування, зберігаючи традиційні зв’язки зі своїми однодумцями, в той же час налагоджує співпрацю з новими партнерами.


В кінці минулого року був підписаний договір про співпрацю з громадською організацією "КЛУБ ЗБРОЇ". Нещодавно голова Кіровоградської ОО ТСО України М.М.Левченко відвідав полігон, де проводить навчання стрільбі «КЛУБ ЗБРОЇ», та провів зустріч з головою Клубу Борисенком Д.А.

Також серед свіжих подій – участь М.М.Левченка у зборах обласного осередку Української військової організації на запрошення одного з організаторів підрозділу Олександра Скляревського. Цей Громадський Рух розпочав свою діяльність в липні 2018 року. Головною метою Руху є соціальна допомога, підтримка та надання захисту, соціальна та професійна адаптація ветеранів антитерористичної операції, операції Об`єднаних сил та членів їх сімей.

Ці організації мають багато точок дотику з нами у своїй діяльності. На зустрічах з їх представниками були обговорені плани співпраці на ниві військово-патріотичного виховання молоді, реабілітація учасників АТО та ООС, залучення їх до проведення спільних заходів.


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.