6 лютого 2019

СТОЛИЧНИЙ ТУР ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ «УЧИТЕЛЬ РОКУ-2019»!

СТОЛИЧНИЙ  ТУР ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ «УЧИТЕЛЬ РОКУ-2019»!

В рамках проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу «УЧИТЕЛЬ РОКУ-2019» у номінації «Захист Вітчизни» у Києві з 25 січня по 1 лютого проходив міський тур. Серед 11 учасників-конкурсантів були досвідчені викладачі навчальних закладів, які мають високий професіоналізм та авторитет серед своїх колег. Конкурс складався з п’яти випробувань: «Тестування з фахової майстерності», «Методичний практикум», «Проект», «Урок» та «Практична робота».


Сергій Соловей розповів, що конкурсу передувала зустріч конкурсантів і членів журі з керівником військового ліцею імені Івана Богуна - Героєм України, генерал-майором Ігорем Гордійчуком. Він наголосив, що захист України та підготовка нової хвилі патріотично налаштованих викладачів, які могли б донести до учнівської молоді професійний підхід до вивчення військової справи та предмету «Захист Вітчизни», вкрай необхідна!

За підсумками тижневого «марафону», призерами ІІ-го міського туру конкурсу  стали:

- методист управління освіти Подільської районної державної адміністрації, викладач предмету «Захист Вітчизни» ЗЗСО гімназії №107 «Веденська», учасник антитерористичної  операції, заступник голови районної організації ТСО України Лисаченко Володимир Васильович;

- викладач предмету «Захист Вітчизни» ЗЗСО № 1 Биченко Євген Леонідович;

- третє місце виборов Моісєєв Василь Володимирович - викладач предмету «Захист Вітчизни» ЗЗСО №186.

Підведення підсумків, яке відбулося в Київському ліцеї імені Івана Богуна, ще раз засвідчило правильність розвитку підготовки кадрів, пошуку талановитих та патріотичних викладачів, адже на сьогодні важливість викладання предмету «Захист Вітчизни» стоїть в перших рядах в забезпеченні національної безпеки і оборони України.

Призери та організатори конкурсу отримали подяки від голови Київської міської організації Товариства Ольги Ніколаєнко. Це ще раз засвідчило, що міське Товариство і надалі співпрацюватиме з навчальними закладами міста Києва.  


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.