6 лютого 2019

ЗАСЛУЖЕНЕ ЗВАННЯ КІРОВОГРАДСЬКОЇ АВТОШКОЛИ

ЗАСЛУЖЕНЕ ЗВАННЯ КІРОВОГРАДСЬКОЇ АВТОШКОЛИ

«Народний бренд» - це конкурс серед виробників товарів і послуг, переможців якого визначають самі споживачі. Конкурс регулярно проходить у Вінниці, Житомирі, Тернополі, Хмельницькому. Наприкінці минулого року і жителі Кропивницького долучилися до споживчого голосування, яке проходило на brand.20.ua/kr - найбільшому сайті-довідці з реальними відгуками користувачів - і закінчилося 30 листопада. Голосуючи у конкурсі "Народний бренд", кожен кропивничанин підтримував найкращих.


Містяни мали можливість обрати найдостойніших у 39 номінаціях. За умовами конкурсу, кожен повинен був голосувати як мінімум у десяти номінаціях, кожен голос зараховувався у загальний залік бренду. За результатами голосування було складено рейтинг найрізноманітніших компаній: служби таксі, інтернет-провайдери, клінінгові компанії, ресторани, фотографи, клініки, магазини та багато інших. Найвищий рейтинг в номінації «Автошкола» - у автомобільної школи ТСОУ. А це означає, що саме їй серед 18 міських автошкіл жителі міста найбільше довіряють.

18 січня відбулося вручення нагород переможцям конкурсу. Кіровоградську АШ ТСО України представляв викладач школи Лозовий Олександр Леонідович.

Кубок «Народний бренд» та диплом переможця – заслужена нагорода колективу Кіровоградської автомобільної школи ТСО України на чолі з директором Костюком Юрієм Мефодійовичем. Щиро вітаємо вас, колеги, та пишаємось вами!


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.