3 грудня 2019

РОБИ ДОБРО!

РОБИ ДОБРО!

Роби добро і говори про це - лозунг сучасної благодійності! Львівський авіаційно-спортивний клуб Товариства сприяння обороні України популяризує доброчинні справи, які роблять світ значно кращим. Все для того, аби добро могло проникати у більшу кількість сердець і поширювати свої благі діяння. Зокрема, коли йдеться про дітей, які не мають змоги, але мріють мати цікаве та веселе дитинство. Адже не буває чужих дітей!


Так і наш захід «КРИЛО НАДІЇ», повідомляє Валерій Лозицький, було організовано на аеродромі Цунів с. Заверешиця Городоцького району Львівської області з метою організації дозвілля для дітей з особливими освітніми потребами та дітей із сімей, які опинились у складних життєвих обставинах.

Як добре, що знайшлося стільки небайдужих людей, котрі долучились до спільної справи і дали ковток щастя діткам. Велика подяка за сприяння ПП «Арт-Енерго», ви зробили безцінний вклад в життєрадісні посмішки дітей! А також всі інші організатори заходу: Міжнародний Благодійний фонд «Вектор  Надії»,  Львівський кінний клуб «Срібна підкова», Західно-українська школа авіації, Клуб Активного Відпочинку Адреналін «KAVA», Стрілецький клуб «ЛЮФА», Швидка допомога «Фітотерапія», «Duet Vla Tar » стали  насправді цим надійним «Крилом Надії» та віри дітей в те, що світ небайдужий та добрий до них. Адже благодійність відчувається на ділі.

Захід, який усі так дружно з любов'ю організували, налічував безліч цікавих програм:  екскурсія-знайомство з літаками, де дітки мали змогу доторкнутися до авіаційного життя та відчути себе пілотами за штурвалом літака; перегляд аерошоу та кінного шоу захопили усіх та не залишили байдужим жодні дитячі оченята; гра бампербол повеселила на славу як дітей, так і всіх, кому пощасливилось це бачити;  стрільба з лука навіть виявила таланти лучників серед малечі; квести зарядили адреналіном навіть самих спокійних та сором'язливих, дітки проявляли себе з превеликою радістю; стрибки на батуті і лазанки лабіринтом  добавили гарного веселого настрою всім до одного; ну і, звичайно, смачний та поживний обіду  потішив діточок своїми смаколиками після насиченого  різноманітними враженнями дня.

Немає більшої втіхи як дивитись на щасливі, захоплюючі погляди малечі, які веселяться та радіють тим невеличким радощам життя. Як приємно розуміти, що дітки, яким повезло в житті трошки менше за інших, не зневіряються, а навпаки надихаються підтримкою незнайомих їм людей, продовжуючи вірити в дива та любов!

Давайте будемо гуманнішими і постараємось дарувати дітям якомога більше щасливих моментів! Даний захід ми проводимо двічі в рік, можливо якщо саме ви долучитесь до спільної доброї справи, то дитячі маленькі мрії ставатимуть реальністю значно частіше! Долучайтесь до щасливих посмішок дітей, які потребують нашої допомоги та підтримки!


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.