3 грудня 2019

НА ПОЛТАВЩИНІ ДІВЧАТА І ЖІНКИ ПРОВОДЯТЬ ВІЙСЬКОВИЙ ВИШКІЛ

НА ПОЛТАВЩИНІ ДІВЧАТА І ЖІНКИ ПРОВОДЯТЬ ВІЙСЬКОВИЙ ВИШКІЛ

В черговий раз в Полтавській області відбулись обласні змагання «ЖІНОЧИЙ БАТАЛЬЙОН», які пройшли в період з 30 листопада по 1 грудня 2019 р. в ЗОГ «ДЗОВ» «ДЖЕРЕЛО» (Новосанжарський р-н, Полтавська обл.), повідомляє Оксана Манько.


Захід відбувся завдяки тісній співпраці громадськості та за сприяння Управління у справах сім’ї та молоді Полтавської обласної державної адміністрації, керівника обласного військово–спортивного центру «Воїн» Олега Бариша,  голови Полтавської обласної організації ТСО України Василя Василенка та військової частини 375 Національної Гвардії України.

Участь взяли 150 представниць з усієї Полтавської області, а саме:

- Полтавський національний технічний університет ім. Кондратюка;

- Полтавська державна аграрна академія;

- Полтавський національний педагогічний університет ім. Короленка;

- Полтавський університет економіки і торгівлі;

- Військовий коледж сержантського складу ВІТІ;

- Українська медична стоматологічна академія.

Два дні учасниці (дівчатка 15-18 років та жінки до 35 років) вивчали воєнізоване орієнтування та пошуковий квест, армійський рукопашний бій та «вуличний самозахист», тактичну медицину та домедичну допомогу потерпілому, бойові завдання десантно-штурмових військ та Національної гвардії України.

Погода була не зовсім сприятливою, але, не зважаючи на це, жодна з жінок не відмовилася від участі в даному заході, вдосконалювали своє вміння діяти в складних природних умовах, готовності виконати свій конституційний обов’язок, щодо захисту держави України та її територіальної цілісності.                                                                              

Учасники змагань за активну участь в обласному військово-патріотичному проекті «ЖІНОЧИЙ БАТАЛЬЙОН» отримали подяки від Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавської обласної державної адміністрації та грамоти від Полтавської обласної організації ТСО України.


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.