12 жовтня 2021

СВЯТКУЄ ДОНЕЦЬКА ОБЛАСНА

СВЯТКУЄ ДОНЕЦЬКА ОБЛАСНА

8 жовтня відбулося розширене святкове засідання Ради Правління Донецької обласної організації ТСО України з нагоди 30-річчя створення Товариства сприяння обороні України. На святковому заході були присутні начальник Управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Наталія Винниченко, начальник відділу з питань культури, сім’ї, молоді, спорту та туризму Юлія Пивовар, начальник логістики 81 окремої аеромобільної бригади полковник Олександр Бабенко. Кожен виступаючий підкреслював яку складну, але таку почесну і важливу роботу виконує Донецька обласна організація ТСО України, сприяє зміцненню та розвитку обороноздатності нашої держави. Вони висловили вдячність присутнім за плідну співпрацю з органами влади, побажали і надалі натхнення, процвітання, успіхів Донецькій ОО ТСОУ та Товариству сприяння обороні України.


Володимир Мицик нагородив грамотами Управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації директорів навчальних закладів, спортсменів та тренерів за розвиток фізичної культури і спорту в Донецькій області. Від Олександра Бабенка  Донецька ОО ТСОУ отримала пам’ятну емблему 81 бригади ЗСУ. Голова Донецької  ОО ТСОУ Микола Довбня зачитав вітальні листи з нагоди 30-річчя  Товариства від Президента України та Сергія Кошина. Привітати прийшли і видатні спортсмени України: Голова Федерації з морського веслування України Дмитро Степнов, Голова Федерації мотоспорту Донецької  і Луганської областей Валерій Доценко, Голова ГО «Федерації радіоспорту Донбасу» Олексій Іванько, Голова Федерації мотоспорту м. Краматорська Володимир Фастовець, а також заступник голови Краматорської  міської спілки ветеранів  Афганістану Олександр Мелентєєв.

Відзнаками «ТСО України», подяками  та грамотами Голови Товариства  були відзначені  більшість присутніх  членів Донецької  обласної організації ТСОУ. Грамотами та подяками обласної організації відзначено керівників і працівників навчальних закладів, спортсменів, голів Відокремлених підрозділів районного рівня. На захід були запрошені ветерани Товариства, які отримали від голови  організації грамоти. Після засідання учасники в неофіційній святковій обстановці відсвяткували 30-річчя від дня створення Товариства.


Повернутися до списку

ТСО УКРАЇНИ
Товариство сприяння оборонi України
© 2007–2010 Всi права захищенi.